MERKEN

Ik Skin Perfection huidverbetering. Met hoogwaardige natuurlijke huidverbeterende producten, die zacht zijn voor je huid en daadkrachtig werken voor elke denkbare huidwens of huidprobleem, samengesteld door dermatalogen, huidtherapeuten en farmaceuten.

IK SKIN PERFECTION onderscheidt zich door onder andere de hoge dosering werkstoffen en de lagere PH-waarden, hierdoor werken de werkstoffen veel dieper door in de huid.. Hierdoor zitten de werkstoffen tegen de medische grens aan. Reguliere cosmetia beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter. Door de hoge dosering zorgen werkstoffen voor een intensieve huidverbetering. Ook worden verschillende huidaandoeningen aangepakt en ziet de huid er gezond uit!

Overbodige werk, geur- & kleurstoffen kunnen huidreacties oproepen. IK SKIN PERFECTION bestaat uit pure actieve stoffen voor de behandeling van specifieke huidproblemen. IK voorziet in de essentiële behoeftes van de huid door effectieve producten en behandelmethodes en bevat uiteraard geen ingrediënten die de huid overgevoelig maken. IK SKIN PERFECTION is hierdoor geschikt voor alle huidtypes en specifiek voor de gevoelige huid.

Het 4-fasen healthy reset programma

IK SKIN PERFECTION is gebaseerd op de Reset! behandelmethode, een unieke methode die zich concentreert op het herprogrammeren van de huid. In vier fasen vindt doelgerichte huidstructuurverandering op milde maar effectieve wijze plaats.
Tijdens het reset programma doorloopt u vier verschillende fasen, waarbij de perfecte huidconditie wordt gerealiseerd. Door onze gedegen opleiding is de IK SKIN specialist in staat ieder huidprobleem te verhelpen en een passend behandeltraject in te zetten.

Wees bewust

De huid is het grootste orgaan van uw lichaam en verdient aandacht. IK SKIN PERFECTION is puur, natuurlijk en transparant. Wij geloven in kennis overdracht en bewustwording van de ingrediënten in onze producten door middel van INCI LISTING. Onze producten hebben niks te verbergen alleen maar toe te voegen.

IN ONTWIKKELING

BLOOOM

De body & lifestyle collection van IK Skin Perfection. 

Verwen uzelf of een ander met mooie en 100% natuurlijke producten uit de wannahave collection van Blooom. 

Bewuste, gezonde producten zorgen voor een goede balans tussen lichaam en geest en geven u een
sensationele ervaring. 

De producten van Blooom zijn gebaseerd op de natuur en intens rijk aan vitaminen en essentiële nutriënten. 

Blooom verzorgt u met de meest heerlijke product-
en gemaakt van de mooiste natuurlijke ingrediënten op aarde. Made in the EU.

Flower your inner self.

MEDITOPICS

De Meditopics-serie is speciaal gemaakt voor de problematische huid (overgevoelig, droog, acné, ouder wordend), is hypo-allergeen en bevat indien mogelijk geen kleur- en geurstoffen. De serie bevat diverse verzorgende crèmes, huidreinigers, lotions, peelings, zonbeschermingsproducten, maskers en een vloeibare make-up op waterbasis.

Binnen de huidtherapie bestond de behoefte aan een productserie die wat betreft werkzaamheid, prijs, exclusiviteit en presentatie voldoet aan de door de huidtherapie gestelde eisen. Na intensieve samenwerking tussen huidtherapeuten, cosmetologen en dermatologen heeft dit geresulteerd in de ontwikkeling van de Meditopics productserie. De Meditopics-producten zijn exclusief voorbehouden aan huidtherapeuten, dermatologen en schoonheidsspecialisten.


Meditopics Retinol crème 1% Retinoïden "het beste Nederlandse huidverzorgingsproduct dat ik vooralsnog ben tegengekomen", zegt blogster Mariëlla Groenewoud van The Brainy Beaut.
Lees de blog van 11-6-2018. 

MARC INBANE

Verantwoord een mooi bruin kleurtje, zonder blootstelling aan de sterke (én schadelijke) zonnestralen? Dat kan met MARC INBANE, award winning product, bruin zonder zon.

De blote benen mogen gezien worden, de slippertjes kunnen aan en we kunnen genieten van warme zwoele zomeravonden. Heerlijk! Er wordt bijvoorbeeld aangeraden om niet buiten te sporten of om op het heetst van de dag uit de zon te gaan. Toch op een veilige manier een zomers kleurtje? Lees snel verder!

Schadelijke zonnestralen

Als je te lang en te veel (onbeschermd) in de zon bent, kan dat schade toebrengen aan je huid. De zon straalt namelijk verschillende lichtstralen uit. UV-C straling is de krachtigste vorm maar deze wordt gelukkig door de ozonlaag tegengehouden. De stralingen die wel de aarde bereiken zijn de bekende UV-A en UV-B stralingen. UV-B wordt nog voor een groot deel tegengehouden door de ozonlaag, maar wanneer er geen wolkje aan de lucht is dringt er toch nog veel door tot aan het aardoppervlak. UV-B is daarom de belangrijkste veroorzaker van huidkanker. UV-A dringt wel makkelijk door tot het aardoppervlak en is de minst schadelijke. Toch kan een hoge dosis UV-A ook leiden tot huidkanker. Niet geheel onbelangrijk is dat beide stralingen ook het huidverouderingsproces versnellen. Vermijden dus!

Een perfect alternatief voor een gebruinde huid

Maar, van het vermijden van de zon word je niet bruiner. En wij weten als geen ander dat een stralende gebruinde huid kan bijdragen aan een positieve mind en houding. Dus wil je bewuster omgaan met de gezondheid van je huid maar toch genieten van een mooie teint? Gebruik dan onze Natural Tanning Spray. Onze spray is geschikt voor iedere huidtype en zorgt ervoor dat jij wel tot 5 dagen kunt genieten van een mooi vakantiekleurtje, maar op een geheel veilige wijze. Het product is dermatologisch getest en bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten. Met behulp van onze Glove of Brush krijg je ook nog eens een streepvrij en prachtig egaal resultaat.

Need to say more? Kijk dan even onze tutorials!

Happy Safe Tanning!

PERMSAL MAGNESIUM

WAT DOET MAGNESIUM VOOR UW LICHAAM

 • Ontspant spieren en bloedvaten
 • Versoepelt gewrichten
 • Verbetert nachtrust
 • Tegen kramp en na het sporten
 • Geeft energie en uithoudingsvermogen
 • Stimuleert vet verbranding
 • Voorkomt bloedstolsels
 • Tegen hoofdpijn en migraine
 • Brengt rust in het zenuwstelsel, depressie
 • Bij reuma, (fybromyalgie, artrose, artritis, osteoporose)
 • Bij depressies
 • Restless legs
 • Zwangerschap
 • Menstruatieklachten
 • Te hoog cholesterol
 • Diabetes
 • Huidaandoeningen

Magnesium wordt voor 90% direct opgenomen in het bloed, tegen magnesium pillen die maar voor 4% worden opgenomen in het bloed. Magnesium is goed voor 300 functies in het lichaam.

Het grote voordeel van de toepassing via de huid ligt in de mogelijkheid om acute problemen lokaal te behandelen. Denk hierbij aan spierkrampen, spierpijnen, rusteloze benen of artrose. Tot nu toe is er geen farmaceutische vorm met een vergelijkbaar snelle werking in geval van spierproblemen. Ook kun je via deze methode nooit te veel magnesium gebruiken. Wanneer de cellen verzadigd zijn nemen ze simpelweg niets meer op.

Het beste wordt de magnesium, dagelijks, via de buik, oksels en onderkant voeten (prima voor het slapen) opgenomen. Bij stijfheid of zere plekken het gehele lichaam insprayen. Laat dit 10 minuten intrekken en vervolgens afdouchen.

Permsal magnesium olie voor dagelijkse opname voor de ontspanning van de spieren.

 • 100 ml € 12,45
 • 200 ml € 16,45
 • 500 ML € 27,95

Permsal magnesium sportolie voor direct na het sporten, incl. natuurlijke pijnstiller

 • 100 ml € 14,95
 • 200 ml € 19,95
 • 500 ml € 34,95

Magnesium kristallen voor een goede nachtrust

 • 750 gr € 10,45
 • 2 kg € 18,95
 • 4 kg € 34,95