Huidverbetering bij IK Skin Perfection

RIMPELS ... LIEVER NIET!

Mooi oud worden, dat willen we allemaal graag. Rimpeltjes en fijne lijntjes.... die zien we liever nog niet. Hoe fijn is het dan om het verouderingsproces te vertragen? Daarom is het goed om de tekenen van het ouder worden aan te pakken. Met de juiste producten kun je veel resultaat boeken. Speciaal voor u hebben we de IK Skin & Age behandeling.

Met deze behandeling wordt de spankracht van de huid verbeterd, worden fijne lijntjes verminderd en de tekenen van vermoeidheid en veroudering vervaagd.

PUISTJES ...Hoe kom je er vanaf?

Bij acne, denk je al snel aan de puberteit. Na je puberteit denk je ervan af te zijn. Helaas hebben niet alleen pubers last van een onzuivere huid, zichtbare porieën of acne. ook op latere leeftijd kan je hier veel hinder aan ondervinden.

We spreken van acne als poriën met talg, bacteriën en vetzuren verstopt zijn. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid: er ontstaan rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen.

Boek nu de IK SKIN & ACNE behandeling en laat je adviseren over de juiste thuisproducten en de juiste voeding.

Samen helpen we je van de puistjes af!

 

Gevoelige of gestreste huid

De gevoelige huid reageert vaak op vele verzorgingsproducten uit de drogisterij niet zo goed. Dit komt door allerlei toevoegingne zoals parabenen, kleur-en geurstoffen en mineralen.

De producten van IK zijn volgens het NO-label ontwikkeld. Wij zeggen 'nee' tegen huidonvriendelijke ingredienten. Om een gezonde huis te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen en niet belast worden met syntetische stoffen en allergenen.

Daarom gebruiken wij 100% pure, organische ingrediënten die worden geselecteerd op basis van hun specifieke werking en resultaat voor uw huid.

En daarom veilig te gebruiken voor de gevoelige huid en kalmeren de huid juist in plaats van te irriteren. Speciaal hebben wij voor u de IK SKIN & REDNESS behandeling.

Weg met pigmentvlekken

De speciale IK SKIN & pigmentation behandeling helpt je om op een veilge en natuurlijke manier pigmentvlekken te verminderen of zelfs te verwijderen.

Boek deze behandeling en ontdek de mogelijkheden!