Verantwoord een mooi bruin kleurtje, zonder blootstelling aan de sterke (én schadelijke) zonnestralen? Dat kan met MARC INBANE!

De blote benen mogen gezien worden, de slippertjes kunnen aan en we kunnen genieten van warme zwoele zomeravonden. Heerlijk! Er wordt bijvoorbeeld aangeraden om niet buiten te sporten of om op het heetst van de dag uit de zon te gaan. Toch op een veilige manier een zomers kleurtje? Lees snel verder!

Schadelijke zonnestralen

Als je te lang en te veel (onbeschermd) in de zon bent, kan dat schade toebrengen aan je huid. De zon straalt namelijk verschillende lichtstralen uit. UV-C straling is de krachtigste vorm maar deze wordt gelukkig door de ozonlaag tegengehouden. De stralingen die wel de aarde bereiken zijn de bekende UV-A en UV-B stralingen. UV-B wordt nog voor een groot deel tegengehouden door de ozonlaag, maar wanneer er geen wolkje aan de lucht is dringt er toch nog veel door tot aan het aardoppervlak. UV-B is daarom de belangrijkste veroorzaker van huidkanker. UV-A dringt wel makkelijk door tot het aardoppervlak en is de minst schadelijke. Toch kan een hoge dosis UV-A ook leiden tot huidkanker. Niet geheel onbelangrijk is dat beide stralingen ook het huidverouderingsproces versnellen. Vermijden dus! 

Een perfect alternatief voor een gebruinde huid

Maar, van het vermijden van de zon word je niet bruiner. En wij weten als geen ander dat een stralende gebruinde huid kan bijdragen aan een positieve mind en houding. Dus wil je bewuster omgaan met de gezondheid van je huid maar toch genieten van een mooie teint? Gebruik dan onze Natural Tanning Spray. Onze spray is geschikt voor iedere huidtype en zorgt ervoor dat jij wel tot 5 dagen kunt genieten van een mooi vakantiekleurtje, maar op een geheel veilige wijze.  Het product is dermatologisch getest en bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten. Met behulp van onze Glove of Brush krijg je ook nog eens een streepvrij en prachtig egaal resultaat.

Need to say more? Kijk dan even onze tutorials!

Happy Safe Tanning!